Іспанський медовик

За тематикою

  • No related post.

Для тіста: 125 г меду, 35 г вершкового масла, 125 г цукру, 9 г соди, 15 г лимонного соку, 2 яйця, 150 г борошна.
Для крему: 230 г вершків (38%), 150 г цукрової пудри, 100 г сметани (42%).

Для тіста змішати всі інгредієнти, поставити на водяну баню. Почекати до повного розчинення меду, ще раз ретельно перемішати. Отриману масу поставити в холодильник на 8-9 годин.

Розділити тісто на рівні частини приблизно по 200 г, розкотати коржі. Випікати по 2-3 хвилини при температурі 180°С.

Для крему змішати всі інгредієнти, збити. Коржі рівномірно змазати кремом, посипати крихтою. Поставити в холодильник на 5-6 годин.